torsdag 8. oktober 2015

Hamjambo!





På mandag startet vi på kiswahili-språkskole. Språkskolen ligger i gåavstand fra tomta, så det er deilig å kunne gå bort, samtidig komme seg ut av tomta så tidlig på morgenen. 
Vi er ganske heldige som bare er tre personer på kurs. Det gjør at vi får god oppfølging - og må følge ekstremt godt med. Heldigvis er det fire myke stoler i det koselige klasserommet, så vi klarer foreløpig å henge ganske bra med, (syns vi selv). Og læreren er veldig koselig og flink! Vi lærer på ekte kenyansk måte, pugg, avskrift og muntlig aktivitet med repetisjon.
Til nå har vi lært å presentere oss, enkel setningsoppbygging og noen få ord til i dag hvor vi plutselig lærte rundt hundre nye mat- og drikkevarer. 


Klasserommet er dekorert i delikate farger som skal vekke lærelysten!



Kaffipauser må til for å holde fokuset på topp





Denne skolen ligger i tilknytning til et fint kirkebygg, så det er tydelig at klasserommet blir brukt til andre ting utenom kiswahili-undervisning. Blant annet henger det illustrerende bibeltegninger rundt om i rommet, litt mer voldsomt enn hva søndagsskolene i Norge kanskje er vant til...

Det legges ikke så mye mellom her...

Ellers er vi veldig glade for at det er så mange kule kenyanere som arbeider her, og vi får rett som det er, testet oss på det vi har lært til nå. 


Tuonane!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar